Om Stucco Atelier

Catherine Asbech er uddannet i ”Arts Plastiques” på universitet i Paris og ligeledes i ”information og kommunikation”. Hun har arbejdet med grafisk design siden 1987 og med kalk og marmorpuds siden 2007.

Marrakech1Eventyret starter i Marroko

I mit ’nyindkøbte-håndværkertilbuds-hus’ måtte badeværelset rives ned til grunden, til trods for, at jeg troede, at det var det eneste rum, som var i orden.
Derfor tog jeg den beslutning: hvis det ikke kan være anderledes, så må jeg bare have det smukkeste badeværelse i hele verden!
Med mine franske rødder og min grafiske karriere i Danmark tog min drøm form som en dansk Hammam!
Første skridt blev, at jeg meldte mig til Tadelakt kursus en uge i Marrakech…
Og her vaktes lidenskaben for kalkpuds. Jeg blev straks forelsket i mulighederne og i de smukke egenskaber som oldtidens kalkpuds kan byde på.
Hjemme i Danmark måtte jeg bare have fat i det fortryllende Tadelakt!
Så kom Stucco på banen!

 

ItalienRejsen går videre til Italien

I min iver efter at få fat i Tadelaktpudsen, kom jeg i kontakt med ”Stuccoitaliano” som leverer Tadelakt i Danmark, og så lærte jeg mere om andre kalkoverflader, såsom den eksklusive Stucco.
Det kunne jeg ikke modstå! Det har været sådan lige siden: flere kurser og mange besøg i Italien, hvor jeg har været så heldig at lære af de ægte maestroer i marmorpudskunsten.
Under hele processen har jeg været klar over, at det var de helt rigtige produkter at anvende, fordi de er så miljørigtige, fornuftige og så smukke. Og det blev en livsstil!
Alt i mit hjem er blevet lavet med kalkprodukter: Marmorino, Stuccolustro, Velvet, Tadelakt.
Det er hver dag er det en glæde at betragte disse levende overflader.

 

Budskabet skulle videre

CatEfterhånden blev min omgangskreds også vildt begejstret over mine flotte vægge. Følelsen kan ikke gengives til fulde gennem fotos. Det skal opleves. Alle mine gæster kan ikke lade være med lige at stryge en hånd over mine vægge og kæle for dem…
Så det er blevet til flere projekter i private hjem – og ingen har fortrudt det!
Det glæder mig hver gang at udøve mit kunsthåndværk. Min sjæl videregives i hver nyt projekt.
Hos mig kan du være tryg ved min ekspertise, min sans for farver og dekoration og ikke mindst, er jeg meget lydhør over for dine ønsker.